• ESNAFA RUHSAT ZİYARETİ

    Ruhsat işlemleri biten işyerlerini ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Togay Çoban ve Ruhsat Denetim Müdürü Muhammed Taşbent, ruhsat almaya hak kazanan işyerlerinin ruhsatlarını elden teslim etti.

  • Çoban ve Taşbent, ziyaret sırasında ruhsatlarını henüz almayan esnafa da yılbaşına kadar Esenyurt Belediyesi’nin ruhsat harçlarına uyguladığı yüzde 30 indirimden yararlanmalarını tavsiye etti. Çoban ve Taşbent, 850 bin nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi olan ve yüzölçümünün yüzde 25’i de sanayiden oluşan Esenyurt’taki işyerlerini itfaiye ve yangın önlemleri almaları konusunda da uyardı. Çoban ve Taşbent, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı’na uygun bulunan işyerlerine Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin de selamlarıyla birlikte ruhsatları yerlerinde vererek çikolata ikramında bulundu.

    Ruhsat almak kolaylaştı Başkan Yardımcısı Çoban ve Taşbent henüz ruhsat başvurusunda bulunmamış esnafı da ziyaret etti. Çoban ve Taşbent, işyerlerini ruhsata başvurmaları ve itfaiye önlemleri almaları konusunda uyarıda bulundular. Artık Esenyurt Belediyesi’nden 7 evrakla kolayca ruhsat alınabileceğini belirten Çoban ve Taşbent, esnafa yeni yıla kadar belediyenin ruhsatlarda yapılan yüzde 30 harç indirimi yaptığını anlatarak ruhsatı olmayanlara bir an önce başvuruda bulunmaları için çağrı yaptılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir