• ESRA CEYHAN: GENETİĞİMİZLE OYNUYORLAR

    Ünlü televizyon sunucusu Esra Ceyhan, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşide önemli açıklamalar yaptı. Yeni kitabı ‘Esra Ceyhan’ın Mutfagından’ı anlatan Ceyhan, ayrıca bir müjdeli haber de verdi.

  • Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği söyleşiye katılan Esra Ceyhan, yeni çıkardığı yemek kitabını, sağlıklı beslenmenin püf noktalarını ve yeni projelerini anlattı.

    “GENETİĞİMİZLE OYNUYORLAR”

    Ceyhan, günümüzde hazır gıda ve boyalı içeceklerle genetiğimizin değiştirildiğini söyledi. Konuşmasında doğru beslenmenin önemine değinen Esra Ceyhan, beslenmeyi hiç vazgeçemeyeceklerimiz, kesinlikle yapamayacaklarımız ve kaçamak yapabileceklerimiz olarak 3’e ayırdığını söyledi.

    “EVİNİZE SİLAH ALIR MISINIZ?”

    Katılımcılara ayrıca, “Siz evinize silah alıyor musunuz?” diye soran Esra Ceyhan, “Evinize aldığınız o hazır gıdalar da kimyasal silah gibi. Halbuki eskiden ananelerimiz, babaannelerimizin yaptıkları yemekleri yerdik. Gazlı içecek yerine, komposto içerdik. Çocuklarımıza sahip çıkmanın en iyi yolu, onların ruh, akıl ve beden sağlığını sağlamak. Bu nedenle anane, dedelerimiz gibi sağlıklı beslenmek, onları örnek almak zorundayız” dedi.

    EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

    Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Esra Ceyhan, sevenlerine gelecekte bir televizyon kanalında program yapacağı müjdesini de verdi. Ayrıca söyleşi sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Şefi Halil İbrahim Sarp, Esra Ceyhan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir