6 June 2025
  • EVDE TRAŞ TAKDİR TOPLUYOR

    Büyükçekmece Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yıllardır sürdürdüğü yaşlı ve evden çıkamayan yatalak hastalar için evde tıraş hizmeti büyük takdir topluyor.

    EVDE TRAŞ TAKDİR TOPLUYOR

    Vatandaştan gelen talep doğrultusunda evlere giden Büyükçekmece Belediyesi’nin görevli erkek kuaförü, yaşlı, yatalak hasta durumundaki vatandaşın saç ve sakal tıraşını ücretsiz olarak yapıyor.

    “Yaşlılar bizim değerlerimizdir”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yaşlılarımız bizim bugünümüzü oluşturan en önemli değerlerimizdir. Onların sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için dün olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanlarındayız” dedi.

    Telefonla randevu alabilirsiniz

    Evde Tıraş Hizmeti adı altında devam eden projemizden ücretsiz olarak yararlanmak isteyen yaşlılarımız veya aileleri belediyemizin 444 0 340 nolu telefonu arayarak randevu alabilirler. Belediye ekiplerimiz, yaşlı, yatalak hasta ve evinden çıkamayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek kişisel bakımlarını yapacaklardır” açıklamasını yaptı.

    Kurumsal Şirketlere Özel Hazır Web Sitesi - 299 TL’den Başlayan Fiyatlarla!
    Firmanız için hızlı ve pratik web sitesi çözümü! Sadece 299 TL’ye hemen indir ve kullanmaya başla!
    299TL + KDV

    Bir yanıt yazın