26 Temmuz 2024
  • Eyüpsultan’da iki havuzun açılışı yapıldı

  • Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açılışta yaptığı konuşmada güne Eyüpsultan Belediyesi tarafından Çiftalan’da inşa edilen Gençlik Kampı’nda başladıklarını belirterek, “Eyüpsultanımızın gençleri başta olmak üzere ülkemizin kıymetli gençlerine, İstanbulumuza hizmet edecek güzel bir kampta gençlerimizle beraber güne başlamak ayrı bir sevinçti. Tabi ki bu güzel beldemizin kıymetli insanları sizlerle birlikte olmak bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Sizleri birbirinden güzel güzel eserlere eriştirmek, alt yapıyı güçlendirmek bizler için büyük bir mutluluk” dedi.

    EYÜPSULTAN’DA SPOR YAPMAYAN GENÇ KALMASIN İSTİYORUZ”

    Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak, ruh ve bedenlerini güçlendirecek, sporun her alanında gelişmelerini sağlayacak spor merkezleriyle buluşturan Başkan Deniz Köken ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

    “Ne diyorsak onları sizlerin, bakanlıklarımızın ve hükümetimizin desteğiyle birer birer hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 12 ay önce hizmete giren havuzumuzdan o günden bu güne 10 bin gencimiz yararlanmış. Topçular’dan şu ana kadar 6 bin civarında vatandaşımız yararlanmış. İstiyoruz ki ilkokul ve ortaokul öğrencileri yüzme öğrenmeden mezun olmasın. Bakanımızında bir projesi var ilkokulda bütün çocukların lisans çıkarmasını istiyor. Birlikte hem bakanlığımız hem sizler ve bizlerin desteğiyle bu bölgede spor yapmayan genç kalmasın istiyoruz. Bugün bakanımız buraya aynı zamanda müjdelerle geldi. Sayın Cumhurbaşkanımız da Eyüpsultan hizmetin en iyisine layık diyor. Bakanımız da o mihvalde Eyüpsultan aşığı, burayı seviyor. Teşekkür ediyoruz kendisine. Yeni eserlerle beraber havuzumuz ilçemize, bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizleri izlemeye, takip etmeye devam edin, arkası gelecek inşallah”

    TOPÇULAR MAHALLESİNDE BULUNAN YARI OLİMPİK HAVUZUN DA AÇILIŞI YAPILDI

    Açılış ve kurdela kesiminin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Başkan Deniz Köken, yüzme havuzunu gezerek yetkililerden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Akşemsettin bölgesinde bulunan havuzun açılışının ardından Bakan Muharrem Kasapoğlu, Başkan Deniz Köken ve beraberindeki heyet Topçular Mahallesi’nde hizmet veren aynı zamanda Eyüpsultan bölgesine yapılan ilk havuz olma özelliğini taşıyan Topçular’daki yarı olimpik havuzun açılışını gerçekleştirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir