26 Temmuz 2024
  • Fatih Erbakan: Vehbi Orakçı her kesimden oy alıyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı'nın düzenlediği iftar programına katıldı.

  • Programda konuşan Erbakan, “Her kesimden oy alan, Beylikdüzü’nün tanıdığı, bildiği bir başkanımız ve bir de milletimizin 55 senelik tarihinde çok iyi tanıdığı Milli görüş, Erbakan Hoca’mızın ismi, Vehbi Orakçı başkanımızla bir araya geldiği için muazzam bir sinerji oluştu. Şu anda Vehbi Orakçı başkanımız, belediye başkanlığını aldı diyebiliriz. Yine de son 6 gün çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mutlaka da sandık başına gidip oyumuzu vereceğiz” diye konuştu.

    BELEDİYECİLİĞİ ANLATTI

    Erbakan, “Burada rantçı belediyecilik anlayışıyla ahlaklı belediyecilik arasındaki farkı kısaca ifade etmek isterim. Rantçı belediyecilik, belediye başkanlığı makamını kendisini ve akrabalarını zengin etmek için bir ticaret makamı olarak görüyoruz. Ahlaklı belediyeciliği, milli görüş belediyeciliğinde başkan makamını milletin derdine derman olacak Allah’ın rızasını kazanacağı bir ibadet makamı olarak görüyoruz. Aradaki fark bu. Biri ticaret yapıyor. Biri ibadet yapıyor. Neyin ibadeti? Bizim inancımızda halka hizmet, Hakka hizmet. İnsanların en hayırlısı kendi kendine yaşayan kendisine iyilik yapan, kendi iyiliği için adım atan değil. İnsanların en hayırlısı kendisinden başka insanlara faydası dokunan. Bizim inancımız bu” ifadelerini kullandı.

    YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN ÜYE SAYISI 500 BİNİ GEÇTİ

    İBB Başkan Adayı Altınöz, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu seçimlerde güzel bir kampanya yürüttük. Teşkilatımız bizimle birlikte sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe, gezdi. Ahlaklı belediyecilik için çok az kaldı. İnşallah 1 Nisan sabahı da biz devir teslim törenlerini yapacağımızı ifade ediyoruz. İlçelerimizde de, büyükşehirde de başarılı bir sonuç elde edeceğimize inanıyoruz. Bunu sahadan almış olduğumuz güçle söylüyoruz. Aynı zamanda üye sayısında 500 bini geçtik. Bu da bizim için çok büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Şu anda Yeniden Refah Partisi Türkiye’de en hızlı üye kaydeden hatta bir dünya rekoru kıran parti noktasına geldi. Biz üye sayımızı yüzde 100’e yaklaşan bir oranda arttırdık ve 500 bin sayısını geçtik. Özellikle son zamanda genel seçim sonrası yapmış olduğumuz çalışmalarda üye sayılarını arttırdığımızdan dolayı bizi çok memnun etti. İnşallah “Özümüzde gayret var, özümüzde ahlak var, özümüzde adil düzen var” sloganıyla çıkmış olduğumuz bu seçim kampanyasında Allah bize yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığını nasip etsin. Bizi zaferle taçlandırsın” ifadelerini kullandı.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir