• FENERBAHÇE SERİYİ BOZMADI

    UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisi Zorya'yı 2-0 mağlup etti.

  • İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili bir performans sergileyen temsilcimiz, Zorya engelini Stoch ve Kjaer’in golleriyle aşarak sahadan 2-0 galip ayrıldı.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında Zorya ile oynadıkları maçın ilk 11’inde, Galatasaray derbisine göre iki oyuncu değişikliği yaptı.

    Ülker Stadı’nda yapılan maçta Advocaat, Spor Toto Süper Lig’deki derbide ilk 11’de sahaya çıkan Robin van Persie ve Roman Neustaedter’i yedek kulübesinde oturttu. Hollandalı teknik adam bu isimlerin yerine, Galatasaray derbisinde sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Mehmet Topal ile Emmanuel Emenike’ye şans tanıdı. A Milli Futbol Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 9 Ekim’de İzlanda’yla oynadığı maçta sakatlanan Ozan Tufan ise 53 gün sonra maç kadrosuna dahil edildi. Sarı lacivertli takımda, sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisini de kaçıran Jeremain Lens, Zorya karşısında da kadroya alınmadı. Fenerbahçe’de, UEFA listesinde olmayan Jose Fernandao ve Aatif Chahechouhe’nin yanı sıra sakatlığı geçmesine rağmen hazır olmayan Gregory van der Wiel de kadroya dahil edilmedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir