• FIBA’DAN SKANDAL KARAR!

    FIBA Europe Cup için bu yılda davet alan ve kura çekimine çağrılan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü, dün akşam saatlerinde FIBA’dan gelen yazı üzerine şaşkınlık yaşadı.

  • Büyükçekmece Basketbol Kulübü Derneği yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    Bu yıl geçtiğimiz yılda da olduğu gibi FIBA Europe Cup daveti almış bulunmaktayız.

    Bu davet sonrası gerek Türkiye Basketbol Federasyonu gerekse FIBA neslinde zamanından önce gerek resmi müracaatları evrakları gerekse öncesinden yatırılan katılım bedelleri ile görevimizi yerine getirdik. 4 Temmuz günü Almanya Berlin Ait Port Hotel’de yapılacak kura çekimine de davet edildik. Ancak dün akşam saatlerinde FIBA’dan gelen katılımcı kulüp sayısını düşürdük ve bu yıl turnuvaya alamıyoruz  maili hem bizleri, hem de federasyonumuzu şaşırttı.

    Federasyon nezdinde yapılacak

    Sürat ile gerek yönetim kurulu gerekse Basketbol Federasyonumuzu üst düzeyi ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve yazışmalar sonucu yarın sabah FIBA ya gerekli resmi müracaatları federasyonumuzu nezdinde yapılacaktır.

    Bu süreç içinde bizlere her türlü desteği ve ortak çalışmayı sağlayan Türkiye Basketbol Federasyonumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Gelişmeler sadece kulüp resmi açıklaması olarak buradan sizlerle paylaşılacaktır.

    Saygılarımızla.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir