ALTIN 2.247,760,20%
BITCOIN 2141903-1,90%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

GAZİANTEP’E SEVK EDİLİYOR

ABONE OL
6 Eylül 2016 12:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehir merkezlerinde bulunan kışlaların taşınması kararı alınmış ve hazırlıklara başlanmıştı. İstanbul Maltepe’de bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baransel Kışlası’ndaki tank ve zırhlı araçlar, PYD kontrolündeki Suriye’nin Meydani Ekbez bölgesinin karşısında bulunan Gaziantep’in İslahiye ilçesine götürülmeye devam ediyor.

Maltepe’den yola çıkan 6. gruptaki leopard tank ve zırhlı araçlar karayolu ile Kocaeli’nin Köse Köyü’ne götürülüp oradan da demiryolu ile İslahiye‘ye getirildi. Trenle ilçeye ulaşan A2-4 tankları burada vagonlardan indirilerek 106 topçu alay komutanlığı kışlasında yerini aldı.

SAYILARI 90’I AŞTI

Sevkiyatın Kurban Bayramı öncesinde tamamlanması hedeflenirken tank ve zırhlı araçların bir kısmının Suriye sınırında konuşlandırılacağı, ihtiyaca göre sınır hattındaki birliklere dağıtılacağı öğrenildi.

Yaklaşık 2 haftadır süren sevkıyatta 90’ı aşkın, tank ve zırhlı araç İslahiye ilçesine getirilmiş oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: