ALTIN 2.244,490,06%
BITCOIN 2103913-5,06%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Geleceğe tohum ektiler

Geleceğe tohum ektiler

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda eğitim gören kursiyerler, Çatalca İhsaniye Köyü’nde bulunan İstafil Çiftliği’ni ziyaret etti.

ABONE OL
1 Temmuz 2022 00:02
Geleceğe tohum ektiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hoş geldin çemberi yaparak güne başlayan özel konuklar, en eski organik tarım yöntemi olan biyodinamik (Biyolojik dinamik) tarım yapılan çiftliği gezdi. Organik sebzeleri yakından inceleyen engelliler, ahırlardaki hayvanları elleriyle besledi. Ziraat mühendisler tarafından biyodinamik tarım hakkında bilgi verilen çocuklar, hep birlikte saksılara çiçek ekimi gerçekleştirdi. Engelliler tohumlara, ilk ekilmesinin ardından verilen ve içinde boynuz gübresi bulunan preparatı karıştırdı. Organik tarım adına birçok deneyimde bulunan kursiyerler, katıldıkları tohum meditasyonunda iç dünyalarında tohumlarla konuştular. Etkinliğin sonunda engelliler, isim verdikleri tohumları geleceğe dair dileklerinin gerçekleşmesi için toprağa ekti. Yemek ikramının ardından ise davetliler, müzik eşliğinde dakikalarca dans edip eğlendi

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: