• Gençler Başakşehir maçlarını ücretsiz izleyecek

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” programı kapsamında her hafta ilçedeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Gençlere verdiği önemle bilinen Başkan Kartoğlu, bugün Güvercintepe Ortaokulu ve Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Her iki okulda da öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kartoğlu, talep ve beklentilerini dinlediği öğrencilere nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi.

    “Başakşehir’i ücretsiz izleyebileceksiniz”

    Başakşehir Futbol Kulübü’nün maçlarını oynadığı Fatih Terim Stadyumu’nda aile bölümü oluşturulduğunu ve Başakşehirlilerin bu bölümde maçları ücretsiz izleyebileceğini dile getiren Başkan Yasin Kartoğlu, “Kulübümüzün maçlarını yaptığı Fatih Terim Stadyumu’nda aile bölümü ayrılıyor. Bitmek üzere. Size yakında duyuracağız. Oraya siz, ailenizle ile birlikte gideceksiniz ve ücretsiz maç seyredeceksiniz. Duyuruları ‘Başakşehirli’ uygulamamızdan yapabiliriz.” diye konuştu.

    “Türkiye’nin en güzel ikinci izcilik kampı Başakşehir’de”

    Gençleri Şamlar Tabiat Parkı’ndaki izcilik kampına katılmaya davet eden Başkan Kartoğlu, “Türkiye’nin ikinci en güzel izcilik kampı Şamlar’da düzenleniyor. İzcilik çok güzel ve deneyim dolu bir faaliyet. Harika bir ortam oluyor. Kamp ateşinde şarkılar söyleyip, doğada çeşitli etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. Kampımıza her yıl ortalama iki bin beş yüz gencimiz katılıyor.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir