• GENÇLER, ‘GENÇLİK FESTİVALİ’NE AKIN ETTİ

    Küçükçekmece Belediyesi’nin Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği 'Gençlik Festivali' eğlence ve coşkuya sahne oldu.

  • Binlerce gencin büyük ilgisiyle gerçekleşen festivalde, Kolpa, Bahadır Tatlıöz, Resul Aydemir ve Aydilge şarkılarıyla ve sahne performanslarıyla gençlere adeta müzik ziyafeti yaşattı.

    “KÜÇÜKÇEKMECE’YE GENÇLİK MERKEZİ GELİYOR”

    Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş de katıldı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede 5 yılda yapılan projeleri gençlerle paylaşarak, onlara ilçede yapımı devam eden ve çok yakında hizmete açılacak olan Gençlik Merkezi’nin müjdesini verdi.

    GENÇ SANATÇILARA BÜYÜK İLGİ

    Festivalde ilk olarak Resul Aydemir sahne alırken, binlerce katılımcı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla tanınan sanatçının rap tarzındaki şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Ardından sahneye çıkan Kolpa ve Aydilge sahne performanslarıyla gençlerden tam not alırken, Bahadır Tatlıöz de hayranlarından büyük ilgi gördü.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir