• Gizli Aşk’’a yeni yorum

  • Maylin’in müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda annesine “Ben ünlü bir artist olmak istiyorum” demesiyle başladı. Maylin, profesyonel müziğe 9 yaşında, “Multi Platinum Producer Andrew Lane” ile 3 yıl çalışarak adım attı. Bu arada Hollywood’un en ünlü sanatçılarının ses yarışmalarında yer Alan ses hocası Shaun Royer’dan iki yıl süren ses eğitimi aldı. Şu ana kadar halen müzik, ses eğitimini sürdürüyor.

    Maylin, Türkiye’de ilk çalışmasını DMC Müzik çatısı altında sözü ve müziği Hakan Tunçbilek, düzenlemesi Mustafa Güzel’e ait olan “Gizli Aşk” isimli şarkısına ABD’de Tim Stevenson yönetmenliğinde, kurgusunu Mert Özkan’ın yaptığı video kliple gerçekleştirdi.
    Maylin, sözü ve müziği kendisine ait “Never Enough” isimli ilk şarkısını 9 yaşında piyasaya çıkarmıştır. 2016 Mart ayında ise söz ve müziğini prodüktörü Alex central ile ortak yaptığı “How we do it”  isimli 2. şarkısına çektiği klipte, Hollywood’ın ünlü yıldızlarının çocuklarının dans ettiği 150 dansçı yer aldı.

    Bu arada Maylin, şarkılar üretmeyi sürdürürken “Rose Colored Shades” ve “Don’t  Need You” gibi İngilizce şarkılara da imza attı. Bu süreç içinde farklı yerlerde sahne çalışmaları da yapan Maylin, ilk düetini 2017 yılında “Grammy  Pre Party“ eventinde Hollywood (El ReyI) theatre’da  Amerika’nın ünlü oyuncusu “Kara Şimşek ve Bay Watch“ dizilerinin başrol oyuncusu David Hasselhoff ‘kızı Taylor Hasselhoff ‘la aynı sahneyi paylaşarak yaptı.
    Maylin,. şu anda Los Angeles ‘da üniversite öğrencisi olup psikoloji okuyor ve müzik yapmaya aşık bir genç kız olarak hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir