• Gönül Dağı dizisi ekibi Türk Hava Kurumununda

  • Her hafta Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Gönül Dağı’nın 13. bölümünün bazı sahneleri Türk Hava Kurumu’nun Ankara’daki tesislerinde çekildi.

     THK Uçuş Akademisi’nde Çekimler Yapıldı

    Dizinin 23 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1’de yayınlanacak 13. bölümünde, Taner (Berk Atan) ve amcaoğulları, SNK Mühendislik tarafından Sivil Havacılık Bölgesine sunum yapmaları için davet edilir. Büyük umutlarla yaptıkları ve çeşitli engellerle bir türlü umdukları sonucu alamadıkları “66” uçağı için gelen bu müjdeli haber, Gedelli mucitlerini harekete geçirir. Uçaklarını bu büyük güne hazırlayan kuzenler, SNK Mühendislik’in Sivil Havacılık Bölgesine gitmek üzere Ankara’ya doğru yola çıkarlar.

    Gönül Dağı Oyuncuları, THK Üniversitesi Uçaklarına Hayran Kaldı

    Gönül Dağı mucitleri için dönüm noktası olacak bu çekimler, Ankara’daki Türk Hava Kurumu Uçuş Akademisi Tesisleri ve Türk Kuşu Meydanı’nda gerçekleştirildi. Çekimler öncesinde Türk Hava Kurumu’nun Ankara’daki tesislerini gezen, Üniversite, verilen eğitimler, yapılan çalışmalar ve projeler hakkına bilgi alan Gönül Dağı ekibi, THK yöneticileriyle de biraraya gelerek sohbet etti. THK’nın tarihi uçaklarını gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Gönül Dağı oyuncuları Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk, Türkiye’nin havacılık ve uzay bilimleri alanında ilk ve tek ihtisas üniversitesi olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni gezerek, uçaklarla ve yapılan eğitimlerle bilgi aldılar.

    Gönül Dağı’nın, THK’daki çekimlerinin de yer aldığı 13. Bölümü, 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek.

    Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir