26 Temmuz 2024
  • Güzel Çatalca’nın borcunu açıkladı Üner’den yanıt geçikmedi

    Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'in paylaştığı ilçenin güncel borç tablosuna eski başkan Mesut Üner'den yanıt gecikmedi.

  • Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 31 Mart 2024 itibariyle belediyenin borç durumunu bir tabloda paylaştı. Güzel’in paylaşımına göre Çatalca Belediyesi’nin 1 milyar 120 milyon 907 bin TL borcu bulunuyor. Güzel’e görevi devreden Mesut Üner ise çok sert bir paylaşım yaparak, tepki gösterdi

    1 MİLYAR 120 MİLYON 907 BİN 779 LİRA 21 KURUŞ BORÇ VAR!

    CHP’nin AK Parti’den devraldığı Çatalca’da da Belediye Başkanı Erhan Güzel belediyenin borcunu bir tabloda paylaştı. Güzel’in paylaşımında belediyenin toplam borcunun, 1 milyar 120 milyon 907 bin 779 lira 21 kuruş olduğu belirtildi. Tabloda 570 milyon ile en fazla borcun müteahhitlere olduğu görüldü. Belediye iştiraklerinin ise 197 milyon borcu oldu ifade edildi. Bankalara olan kredi borcu ise 176 milyon olarak gösterildi.

    ÜNER CEVAP VERDİ

    Erhan Güzel’in paylaştığı borç tablosunun ardından Çatalca eski Belediye Başkanı Mesut Üner, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama paylaştı. “Çatalca’yı baştan yarattık” diyen Üner, “Yazıklar olsun. Kendi borçlarınızı da bize mi yazdınız? Yönetemeyecekseniz yol yakınken bırakın” çağrısında bulundu. Üner son olarak da “Gerekli açıklamalar önümüzdeki günlerde yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir