Devam eden projeler hakkında bilgi veren Çebi, özellikle D100 üzerindeki düzenlemelerin bölge trafiğini rahatlatacağını belirtti.
D100’DE ŞERİT SAYISI 3’E ÇIKIYOR
Büyükçekmece D100 S rampasında Edirne istikametinde trafik akışını 2 şeritten 3 şeride çıkaracak çalışmaların sürdüğünü ifade eden Çebi, yol genişletme kapsamında dolgu, hafriyat ve asfalt serimi yapıldığını söyledi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaşanan darboğazların önüne geçilmesi ve trafik akışının daha akıcı hale gelmesi hedefleniyor.
GÜZELCE’DE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Güzelce Mahallesi Trakya Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarına da değinen Çebi, bugüne kadar 6 bin 500 ton asfalt serildiğini açıkladı. Yolun Yeni Güzelce Mezarlığı’na kadar kullanıma hazır hale getirileceğini belirten Çebi, ikinci etapta Kooperatifler Caddesi’ne bağlantı sağlanarak bölgede alternatif bir ulaşım güzergâhı oluşturulacağını kaydetti.
Çalışmaların etap etap tamamlanacağını belirten Çebi, sahada görev yapan ekiplere teşekkür ederek, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşması için koordineli şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Merkez Siyaset