• Hançerli, Kılıçdaroğlu ve Akşener ile görüştü

    Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, TBMM’de Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Hançerli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de ziyaret etti.

  • Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Ankara’daki temasları çerçevesinde TBMM’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Görüşmede Hançerli ve Akşener’e İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Avcılar Belediye Meclisi Üyesi Bülent Akyürek ve Akşener’in başdanışmanı Ersin Beyaz da eşlik etti.

    CHP Grup Toplantısına katılan Hançerli, toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

    Hançerli, Ankara’daki temaslarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Başkent Ankara’daydık. TBMM’de Partimizin grup toplantısına katıldıktan sonra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştük. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i de ziyaret etme fırsatı buldum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir