• HANDAN TOPRAK NEŞTERİ VURDU

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Baykal dahil bir çok birim müdürünü görevden aldı. Toprak daha dinamik ve heyecanlı yeni kadrosuyla yola devam etme kararı aldı.

  • Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Eser’e açıklamalar yapan Başkan Toprak; ‘Herkeslere görevler vermiştim. Performanslarını değerlendirip başkan yardımcımız dahil bazı arkadaşları görevden aldım’ dedi.

    Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Baykal başta olmak üzere Ruhsat Müdürü Hüseyin Doğan, İmar Müdürü Köksal Koçhan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Onur Gülin ve Park Bahçeler Müdürü Emre Remzi Gürşen’in de görevinden alındı. Görevden alınmalarla ilgili Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Eser’e açıklamalar yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, ‘Herkeslere görevler vermiştim. Performanslarını değerlendirip başkan yardımcımız dahil bazı arkadaşları görevden aldım. Görevden alınacağını öğrenen bir iki arkadaşımız istifa edeceğini söylemişti ama onlar zaten görevden alınmıştı. Bir kurumu bir makine gibi düşünün, bazı parçalarının çalışmadığını ya da yavaş çalıştığını görüyorsunuz. Siz onu değiştirirsiniz çünkü bu güne kadar çalışmış olan sistem. Son dönemde daha iyi bir performans sergilemesi gerekir. Seçime 9 ay gibi bir süre var bu görev değişikliğini tam zamanında yaptığımızı düşünüyorum’ dedi.

    KİMSEYE SÜRPRİZ OLMAZDI

    Görevden almaların devam etmeyeceğini söyleyen Başkan Toprak, Kararlar verildi, alında şemamız yapıldı. Ben bir yıl kala performans değerlendirmesi yapacağımı söyledim. Verilen görevleri değerlendirdim ve bu kararı aldım. Bir sürü yemek yaptığınızı düşünün hepsi mutfakta tepsilerde duruyor. Siz bunu servis yapacaksınız. Öyle bir donatmanız gerekiyor ki yaptıklarınızı sergilemeniz gerekiyor. Buda çokta iyi bir uyum içinde çalışmanızı gerektiriyor. Bu uyumu bozan parçalarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bu aslında kimseye sürpriz olmadı. Verilen görevler verilen sürelerde yapılmadı. O yüzden böyle değişiklikler oldu’ şeklinde konuştu.

    GENÇ VE BAŞARILIYDI

    Başkan Yardımcısı Burçin Baykal’ın Özel Kalem Müdürlüğü’nün devam edeceğini belirten Başkan Toprak, ‘Geçmişte başarılar göstermişti. Genç bir arkadaşımızdı kendisine yetki ve görevler verdik. Ama son zamanlarda bunu sürdüremedi. Kimsenin yavaşlama ya da tökezleme lüksü yok. Herkes ilk dönemlerde gösterdiği performansı göstermek zorunda. Halk belli bir süre vermiştir. Kimsenin bu 5 yıllık sürede ben yavaşladım tökezledim deme lüksü yok’ diye konuştu.

    Avcılar Belediyesi yeni görev dağılım şeması…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir