26 Temmuz 2024
  • Hasan Akgün son ankette farkı 9 puana çıkarttı

    Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı 31 Mart seçimleri için anket sonuçlarını CNN Türk'te tek tek açıkladı.

  • Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında oy oranlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.

    Büyükçekmece’de CHP Adayı Hasan Akgün yüzde 49,2 AK Parti Adayı Recep Erol yüzde 40,1 Zafer Partisi Adayı Yaşar Öztürk yüzde 2,2 Yeniden Refah Partisi Adayı Yücel Sundur yüzde 2,1 oy alıyor.

    CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, 31 Mart seçimlerine ilişkin bazı il ve ilçelerdeki anket sonuçlarını paylaştı. Farklı yaş grupları arasında gerçekleştirilen Büyükçekmece anketinde ise Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün birinci çıktı.

    HASAN AKGÜN’ÜN OYU 49,2

    Büyükçekmece’de 3821 kişi üzerinde yapılan anketlerin sonucunda CHP adayı ve mevcut başkan Hasan Akgün’ün oyu yüzde 49,1 olarak ölçüldü. Anketlerdeki diğer sonuçlarda ise Akgün’ün ardından gelen AK Parti adayı Recep Erol yüzde 40,1, Zafer Partisi yüzde 2,2, Yeniden Refah Partisi yüzde 2,1, İYİ Parti yüzde 1,9 ve DEM Parti yüzde 1,8 olarak ifade edildi.

    KENDİSİ ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN

    Programın moderatörü Ahmet Hakan ise Büyükçekmece’deki sonuçlara ilişkin “Hasan Başkan altı dönemdir orada belediye başkanı. Bu kadar süre görev yapıp hala oylarını koruması ve seçilmesi şaşırtıcı. Kendisi zaten çalışkan bir başkandır” yorumunda bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir