26 Temmuz 2024
  • Hatice Bozdağ Büyükçekmece için kolları sıvadı

  • Daha önce AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yapan Hatice Bozdağ, ilçenin sorunlarına ve çözüm yollarına oldukça hakim bir isim. Siyasi yaşamı boyunca aldığı görevlerin tüm sorumluluklarını yerine getirmeye gayret ettiğini belirten Hatice Bozdağ’ı diğer aday adaylarından ayıran en önemli özellik ise tek kadın aday adayı olması. Büyükçekmece’nin kendisi için çok büyük anlamlar ifade ettiğini belirten Bozdağ “Bu ilçede başlayan siyasi yolculuğum AK Parti MKYK Üyeliğine kadar uzandı. İlçe yöneticiliği, meclis üyeliği adaylığı, ilçe başkanlığı yaptığım ilçemden belediye başkan aday adayı oldum. Bundan sonra da partimin vereceği her görevi yapmak için mücadele göstereceğim” dedi.

    Seçimi “Samimiyet” kazandıracak

    Dünyanın birçok önemli şehrini dolaştığını ve gözlemlediğini belirten Bozdağ “Büyükçekmece dünyanın en güzel ilçelerinden biri. Göl ile denizi birleştiren düzgün bir yönetimle dünyanın sayılı şehirleri arasına girebilecek bir noktada. Yaklaşık 30 yıldır bu ilçeyi aynı zihniyet yönetiyor ve ilçenin kronikleşen sorunlarına dair bir çözüm bulunabilmiş değil. Elbette her sokak için her mahalle için projelerimizi yaptık ve adaylık sürecimiz gerçekleşirse bunları vatandaşlarımızla paylaşacağız. Ben her zaman samimi birliğin ve beraberliğin partimize Büyükçekmece’yi kazandırabileceğini savunmuş bir kişiyim. Tüm aday adayı arkadaşlarımız dayanışma içinde kol kola vererek bu güzel ilçeyi ve vatandaşlarımızı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.

    Büyükçekmece Halkı AK Parti’ye sahip çıkacaktır

    Açıklamalarına devam eden Bozdağ şu ana kadar Büyükçekmece’nin çoktan alınması gerektiğini belirterek “Geçmiş dönemlerde Büyükçekmece Belediyesi’ni almaya çok yaklaştığımız seçimler yaşadık, demek ki Büyükçekmece Halkı’nın gönlünde Her zaman Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti var. Bizim burada yapmamız gereken liderimize layık bir çalışma göstererek halkımızın teveccühüne cevap vermek. Kısır çekişmelerin, siyasi mücadelenin bizlere kazandıracağı hiçbir şey olmadığını biliyoruz” diyerek” sözlerini noktaladı.

    HATİCE BOZDAĞ KİMDİR?

    Eğitim ve iş alanında faaliyetlerine durmaksızın devam eden Hatice Bozdağ, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi inovasyon, girişimcilik, yönetim üzerine yüksek lisans yapmıştır. Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak eğitime katkı sunan Bozdağ yerel ve yerinde yönetim üzerine başarılı çalışmalara imza atmıştır. Aile şirketinde finans koordinasyonu görevini üstlenen Bozdağ bankacılık sektöründe de uzun yıllar yönetici olarak görev almıştır. Evli ve üç çocuk annesidir.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir