• HİZMETTE SINIR YOK

    Beylikdüzü Belediyesi 2015'te kurulan "Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü" kapsamında yoksullukla mücadelesini sürdürüyor.

  • Sosyal işlevselliğini yerine getiremeyen ya da yerine getirmekte büyük zorluk yaşayan, bu yönüyle sosyal sorunları oluşturan nüfus gruplarına; maddi, manevi, ruhsal ve duygusal destekler sunan Beylikdüzü Belediyesi, bireyler arası yoksunlukları, fırsat eksikliklerini ve bireysel haklardan yoksunluğu azaltmayı hedefliyor.

    Beylikdüzü ilçe sınırlarında yaşayan bireyler için “Gıda Bankası”, “Dosteller” giyim ve ikinci el ev eşyası mağazası, yakacak ve eğitim desteklerinin yanı sıra, çocuklara bayramlarda giyim yardımı sağlıyor. Ayrıca ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşlar için evlere sıcak yemek, evde öz bakım, kuaför ve temizlik hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor. Beylikdüzü Belediyesi ayrıca, madde bağımlısı bireylerin sosyal hayata kazandırılması ve tedavileri için çalışmalarını sürdürürken, aile ve toplum refahını arttırmak üzere, “Aile Danışma Merkezi” kurumunu ihdas etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir