• İbrahim Murat Gündüz yakın dostu ve dava arkadaşı Halil İbrahim Yılmaz’ı Ankara Ticaret Odasında ziyaret etti

    Spor camiasının yakından tanıdığı iş insanı İbrahim Murat Gündüz yakın dostu, dava arkadaşı Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Alperen Ocakları Eski Genel Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı Ankara Ticaret Odasında ziyaret ederek desteğini sundu.

  • Dostu ve dava arkadaşı İbrahim Murat Gündüz’ün ziyareti ve desteğinden mutluluk duyduğunu belirten Halil İbrahim Yılmaz dava arkadaşına dostluklarının sonsuza kadar sürmesini temenni ettiğini söyleyerek teşekkür etti.

    Halil İbrahim Yılmaz Kimdir

    Halil İbrahim Yılmaz, 1975 yılında Rize’de doğdu, Lisans öğrenimini 1998 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme bölümünde tamamladı.

    İş hayatına Ankara’da lokanta işletmeciliği ile başlayan Yılmaz, daha sonra peyzaj ve çiçekçilik gibi hizmet sektöründe faaliyetlerine devam etmiştir.

    Üniversite Öğrenciler Birliği Genel Başkanlığı (1998-2000) ve TOBB Genç Girişimciler Ankara İl İcra Kurulu Üyeliği (2009-2013) yapmıştır.

    2019 yılından bu yana Ankara Kent Konseyi Başkanlığı ve 2018 yılından itibaren ise İstanbul Formula A.Ş. Başkan Vekilliği görevini sürdürmektedir.

    Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Onur Üyeliği (2020), Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Üyeliliği (2019), İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Danışma Kurulu Üyeliği (2016), Genç Türkiye Atılım Projesi Koordinatörü (2001) ile Şehir ve Çevre Derneği (2018) Kurucusu olan Halil İbrahim Yılmaz; Ankara’ya Hizmet Eden Sivil Toplum Kuruluşları Liderleri Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi (2020) ile Uluslararası Kolaylaştırıcılar Birliği (IAF) tarafından Katılımcılık Altın Madalyasına (2020) layık görülmüştür.

    2018 yılında yapılan Ankara Ticaret Odası organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçilmiştir. Görevini halen sürdüren Yılmaz, 2020 yılından bu yana ise Ankara Ticaret Odası bünyesinde kurulan ATO İDEA Şirketinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır.

    Yılmaz, evli ve üç çocuk babasıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir