• İFTAR SOFRALARINDA KARDEŞLİK MESAJI

    Ramazan Ayı'nın son günlerini yaşarken, birlik ve beraberliğe sahne olan Küçükçekmece Belediyesi’nin mahalle iftarları yoğun ilgiyle devam ediyor.

  • İftar sofrasını bu kez Kanarya Mahallesi, Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi bahçesine kuran Küçükçekmece Belediyesi, yediden yetmişe her yaştan binlerce semt sakinini yine aynı sofralarda buluştururken, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile birlikte binlerce vatandaş katıldı.

    “BİRBİRİMİZİN KARDEŞİ OLDUĞUMUZU RABBİM HİÇ UNUTTURMASIN”

    Birlik ve beraberlik mesajları veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; “Bir Ramazanı daha yolcu etmeye hazırlanıyoruz. Dün geldi bugün uğurlamak üzereyiz. Kanarya Mahallesi, Küçükçekmece’de bizim  büyük bir ailemiz.  Komşularımızla birlikte iftar yapmayı seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Çünkü Ramazan ayı rahmet, bereket ve aynı zamanda paylaşma ayıdır. Dünya paylaştıkça güzeldir. Birbirimizin kardeşi olduğumuzu Rabbim bize hiç unutturmasın. Nasıl ki bu sofralarda beraberce yan yana kardeşçe oturuyorsak bizleri cennetinde de birbirine komşu yapsın inşallah. Ramazan ayı aynı zaman da bir Kur’an ve dua ayıdır.Birbirimiz için dua edelim.  Çünkü biz Ramazanda paylaşmayı öğrenirsek bundan sonra paylaşma ahlakını diğer aylara yayabilirsek güzel bir toplum olabiliriz. Birlik olmazsak birbirimizle uğraşırsak işte o zaman hep birlikte yok oluruz” dedi.

    Okunan ezanın ardından oruçlar açılarak dualar edildi. Çocuklar kendileri için özel olarak getirilen animasyon grubunun gösterisiyle eğlenceli dakikalar geçirdi. Kanarya Mahalle Muhtarı Hamza Aslan ise tüm mahalleli adına Başkan Karadeniz’e teşekkür etti.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir