16 Eylül 2024

‘İki Ameliyat Arası’ kitabı okuyucularıyla buluştu

‘İki Ameliyat Arası’ kitabı okuyucularıyla buluştu

İstanbul’un tanınmış ve ünlü cerrahlarından biri olan Dr. Atilla Yılmaz’ın ‘İki Ameliyat Arası’ kitabı görücüye çıktı. Tüyap Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşan Yılmaz’a ve kitabına ilgi büyüktü.

Büyük bir kalabalık önünde kitabını imzalayan Yılmaz için bir araya gelen sevenleri uzun bekleyişin sonrasında kitap ile buluştu.

MUHTEŞEM DUYGU İÇİN TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yeni kitabı İki Ameliyat Arası hakkında Ensonnokta’ya konuşan Dr. Atilla Yılmaz, ‘Çok ama çok farklı bir gündü benim için. Kaleme aldığım İki Ameliyat Arası adlı kitabımız için söyleşi ve imza etkinliği vardı. Elbette hoş bir heyecan içinde, kapalı bir Pazar günü erken sayılabilecek bir saat diliminde TÜYAP ‘ta Heybeliada salonunda, klasik bir okur -yazar buluşmasının çok ötesinde bir şey yaşandı. Öncelikle, bizim Atilla hocayı bu günde yalnız mı bırakacağız duygusu ile sonrasında ise acaba hocamız ne yazmış merakı ile kitaba yoğun ilgi gösteren gönlü güzel dostlarıma, bana yaşattıkları bu muhteşem duygu için binlerce teşekkür ederim.

Cemil Meriç’in dediği gibi, denize atılan bir şişe misali her kitap, asırlar ise kumsalda oynayan birer çocuk adeta. İçine gönlünü boşalttığın şişeyi belki açarlar, belki açmazlar’ açıklamasında bulundu.

ATİLLA YILMAZ KİMDİR?

1967 yılında doğmuştur. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, 1996 yılında İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Uzun yıllar Devlet kurumlarında Başhekimlik görevi yapan Genel Cerrah Atilla Yılmaz, günümüzde ise Medilife Beylikdüzü Hastanesi’nin Başhekimliği görevini sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir