• İLMEK İLMEK SEVGİ ÖRDÜLER

    Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri örnek bir projeye imza attı.

  • Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz” projesi kapsamında, Bilgi Evleri annelerinin kendi elleriyle ördükleri atkı, bere ve eldivenler ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

    “İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK”

    İlçedeki 10 Bilgi Evi’nden 100 annenin katıldığı ve ‘üşüyen çocuk kalmasın’ hedefiyle yola çıkılan proje, Küçükçekmeceli kadınlardan büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda veliler ördükleri 745 parça atkı, bere ve eldiveni Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’ne teslim etti. Örgüler, Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

    “ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN İSTİYORUZ”

    ‘Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz’ projesine dahil olan 38 yaşındaki Hülya Altıntop, “ Bilgi Evi’ne çocuğumu getirdiğimde böyle bir projeden haberdar oldum. Bazen, çocuğumu beklerken Bilgi Evi’nde ördüm. Bazen evde ördüm. Projenin çok güzel bir amaca hizmet ettiğini duyan etrafımdaki herkes bir şeyler örmek istedi. Üşüyen çocuk kalmasın istiyoruz. Bu projeyi gerçekleştiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ederim” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir