• İmamoğlu: Çılgın proje olacaksa böyle olsun

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından üreticilere verilen tohumların hasadı başladı. Bir üretici bulundukları yeri ‘Kanal İstanbul’un göbeği’ olarak tarif ederken memnuniyetini de ‘işte çılgın proje bu’ diyerek ifade etti.

    Arnavutköy’deki hasada ilişkin konuşan Yeniköy Muhtarı Timur Çevik, “65 dönümlük silajlık mısırım var. 50 dönümü İBB’den alındı. 15 dönümü de İlçe Tarım’dan aldım. Bu sene hiç cebimizden silajlık mısır tohumu parası çıkmadı” dedi.

    İBB Tarım ve Su Ürünleri Müdür Yardımcısı Mehmet Özgen, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

    “İBB olarak 9 ilçede 63 mahallede 234 çiftçimize silajlık mısır tohumu desteğinde bulunduk. 7 bin dekarlık bir alana ekim yapıldı. 60 bin tonluk silaj bekleniyor. Eğer bu destek olmasaydı çiftçilerimiz silaj için 35 milyon lira gibi bir para ödeyeceklerdi.”

    İMAMOĞLU: ÇILGIN PROJE OLACAKSA BÖYLE OLSUN

    İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da üreticilerin açıklamalarının bulunduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Çok tartışılan ve muhalefet tarafından kesin bir dille karşı çıkılan Kanal İstanbul projesine de bu video ile cevap veren İmamoğlu, “Çılgın proje olacaksa böyle olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir