• İmamoğlu geldi, Büyükçekmece’de otobüs sefer sayılar arttı

    Büyükçekmece - Avcılar güzergâhında ulaşım hizmeti veren HT 48 (Tepecik KİPTAŞ Konutları – Avcılar Metrobüs) hattı İETT otobüslerinin sefer sayısı arttırıldı.

  • Büyükçekmece ilçesinde Tepecik KİPTAŞ Konutları, Hünkartepe, Muratçeşme, Batıköy, Sinanoba, Ekinoba, Mimarsinan, Büyükçekmece, TÜYAP gibi önemli merkezlerden geçerek Avcılar Metrobüs durağına kadar ulaşım hizmeti veren İETT’in HT 48 sefer sayılı otobüslerinin sayısı ve sefer sayıları yeniden düzenlendi.

    Otobüs sayısı 4, sefer sayısı 30 oldu

    Mimaroba – Sinanoba halkının yoğun talebini dikkate alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, HT48 Tepecik KİPTAŞ Konutları – Avcılar Metrobüs hattında otobüs sayısını 4’e, seferleri ise 30’a çıkarttı. Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs ve sefer sayısını arttırması ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

    Başkan İmamoğlu’na ve İETT’ye teşekkür

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik KİPTAŞ Konutları – Avcılar Metrobüs hattında arttırılan sefer sayısının bölge halkı adına çok önemli bir ulaşım hizmeti olduğunu belirterek; “Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa’ya şahsım ve büyük Büyükçekmece ailem adına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir