• İş Adamı İbrahim Murat Gündüz Türkiye’ye İSKA Spor Birliği’nin getirilmesi için sponsor olarak Malatyalı iş adamı Abdullah Öz ile anlaştı.

  • Türkiye muay thai federasyonu başkan Yardımcısı ve ünlü işadamı ibrahim Murat gündüz Türkiye’de kick boks sporu’nun gelişmesi adına Uzun süreden beri Türkiye kick boks federasyonu’nun bağlı olduğu wako federasyonu yerine International Sport Karate Association Federasyonunu Getirebilmek için iş adamı dostları ile birlikte hareket etmektedir. İbrahim Murat Gündüz sponsor olarak Ottoman Entegre yemekçilik A.Ş Yönetim kurulu başkanı Abdullah öz ile iska spor canlı siteler Birliği’nin Türkiye’ye getirilmesi, Türkiye’de kick boks sporun gelişmesi adına her türlü yardımı içeren Geniş kapsamlı bir mutabakata varmıştır. İbrahim Murat Gündüz iska’nın açılımını ve faydalarını şu şekilde anlatmaktadır ISKA nedir Amerika’da kickboksun doğuşunun “Tam Temaslı Karate”den doğmasıyla Uluslararası Spor Karate Derneği olarak kurulan ISKA, şimdi de Uluslararası Spor Kickboks Derneği olarak dünya çapında tanınmaktadır.

    1986’dan beri ISKA, dövüş sporları ve rekabetçi dövüş sanatları için dünyanın en tanınmış yaptırım ve düzenleyici kurumu olarak hizmet vermektedir. ISKA profesyonellik ve dürüstlük için benzeri görülmemiş bir standart belirlemiştir. ISKA, yirmiden fazla farklı dövüş sanatları ve dövüş sporunda hem değerli antrenörler hem de dünya çapındaki sporcular için eğitim, sertifikalandırma, kural ve düzenlemeleri güncellemektedir. Moskova Olimpiyat Stadı’ndan Queensland, Victoria, Avustralya’ya; Lozan, İsviçre’den Durban, Güney Afrika’ya; Tayland’daki efsanevi Lumpini Stadyumu’ndan Las Vegas’taki Bellagio beldesine kadar, dünya çapındaki canlı ISKA etkinliklerine çok fazla katılım sağlanmaktadır. ISKA Her yıl Disney World’de düzenlenen ve ESPN’de yayınlanan ABD OPEN ISKA Dünya Dövüş Sanatları Şampiyonası, ister SPIKE TV’de görüldüğü gibi GLORY World Series elit profesyonel kickboks olsun, ISKA kickboksun en ileri düzeye taşınması için sürekli mücadele veren bir kuruluştur.

    İbrahim Murat Gündüz sözlerini şu şekilde tamamladı Türkiye’de kick boksun geleceği, birçok yetenekli sporcunun profesyonel organizasyonlarda maç yapmaları, dünya çapında izleyicilerin kick boks müsabakalarını izleyen kişilerin artması, sporcuların ve antrenörlerin para kazanarak emeklerinin karşılığını almaları ile ilgilidir. Türkiye kick boks federasyonu’nun bağlı olduğu wako Organizasyonları maalesef sporculara hiçbir katkısı Olmadığı gibi sporcuların ve antrenörlerin para kazanmalarına da katkı sağlamamaktadır. Biz spor sevdalısı iş adamları olarak kick boks Sporunu yapan müsabık sporcuların ve Onları eğiten değerli antrenörlerimizin Emeklerinin karşılığını alabilmeleri için sonuna kadar mücadele edeceğiz dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir