• İTFADER’den Badur’a teşekkür plaketi

    İtfaiye Bölümü Mezunları ve Öğrencileri Derneği (İTFADER) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, gazeteci Senay Güncavar Badur’a teşekkür plaketi verdi.

  • 2019 yılının Eylül ayında kurularak, İtfaiye Bölümü mezunlarının sesi olmayı hedefleyen İtfaiye Bölümü Mezunları ve Öğrencileri Derneği tarafından Kent Yaşam Gazetesi muhabiri Senay Güncavar Badur’a bir plaket takdim edildi.  İTFADER’in etkinlik ve projelerini yaptığı haberlerle yerel ve ulusal çapta duyuran Badur’a teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Süleyman Efe Etci konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

    “SESİMİZİ BİRLİKTE DUYURACAĞIZ”

    “Kurulduğumuz günden bu zamana kadar birçok alanda başarılı çalışmalar yürüttük. 1997 yılından bu yana üniversitesi, 2009 yılından beridir de itfaiyecilik lisesi mevcut olmasına rağmen hiç bir yerde hakları savunulmayan itfaiyeciler gibi, okul mezunlarının da hakları yenmekteydi. Böyle bir ortamda, bu yanlışlara karşı sürdürdüğümüz mücadele içerisinde bizlerden desteğini hiç esirgemeyen sosyal medyada, yerel ve ulusal gazetelerde sesimizin duyulmasını sağlayan, ailemize her zaman yardımını esirgemeyen Senay hanıma çok teşekkür ederiz. İnşallah uzun yıllar boyunca hem İtfaiye Okulu mezunlarının hem de itfaiyemizin tüm haklarını her yerde savunacağız ve birlikte sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.’’

    “SIKINTILARINI YAKINDAN BİLİYORUM’’

    Plaketin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Badur, “Şu yaşadığımız sıkıntılı Korona günlerinde İTFADER Başkanı Süleyman Efe Etci ve dernek üyelerinden gelen plaket beni çok onurlandırdı. Salgın hastalık nedeniyle mümkün olduğunca evimizde olduğumuz bu günlerde moral ve motivasyona her insan gibi bizde ihtiyaç duyuyoruz. Ayrıca bu plaketin benim için özel bir anlamı daha var. Ben bir itfaiyeci çocuğuyum, kardeşim de itfaiyeci. Bu nedenle yaşadıkları sıkıntıları çok yakından biliyorum. Bu plaketimi ‘Türkiye İtfaiye Teşkilatı’ adına alıyorum. Türkiye’nin her ilinde kardeşlerim var. Biz kocaman bir aileyiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir