ALTIN 2.240,80-0,11%
BITCOIN 2034749-7,67%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İzciler şehitler anısına yürüdü

İzciler şehitler anısına yürüdü

Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü izcileri, Çanakkale Kara Savaşları’nın 107. yıl dönümünde katıldığı 57’nci Alay Vefa Yürüyüşü’yle şehitleri andı. Saçlarına kına yakan Bağcılar izcileri, şehitlikleri gezerek Mehmetçikler için dua etti.

ABONE OL
27 Nisan 2022 00:28
İzciler şehitler anısına yürüdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çanakkale Kara Savaşları’nın 107’nci yıl dönümü anma törenleri kapsamında Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından Çanakkale’de Milli Bilinç kampı kuruldu. Yurdun dört bir yanından izcinin katıldığı kampta Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü izcileri de yer aldı. “Dedeciğim Ben Geldim” yazılı yelek ve enveriye kabalağı giyen izciler, Çanakkale Kara Savaşları’nın 107. Yılı Anma Töreni´ne katıldı. Saçlarına kına yakılan izciler, 57’nci Alay askerlerinin son yemeği, kırık buğday çorbasını yedikten sonra şehitler anısına 57. Alay Şehitliği’ne yürüdü. İzciler burada şehitliği gezerek Mehmetçiğe dua etti.

Bağcılarlı izciler, etkinlikler sebebiyle Çanakkale’de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür çiçeği takdim etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: