• İzmit Belediyesi ücretsiz maske dağıtımına başladı

    İzmit Belediyesi’nin kendi ürettiği maskeleri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacağımına başladı

  • İzmit Belediyesi kendi ürettiği maskeleri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtımına başladı. Doğukışla’da kurulan Cumartesi Pazarı’na ve Yuvam Akarca’da kurulan pazara İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından maskesiz kimse alınmadı. Maskesi olmayanlara ise İzmit Belediyesi ekipleri tarafından ücretsiz olarak maske dağıtıldı. Pazara girişleri sadece ve sadece maske takarak sağlandı. Ekipler ayrıca vatandaşlara ücretsiz olarak eldivende vererek alışverişlerini sağlıklı bir şekilde yapmalarına yardımcı oldu.

    ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

    İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise yaptığı paylaşımda: İzmit’imizin Kuruçeşme bölgesinde sokağa çıkmak zorunda olan vatandaşlarımıza, İzmit Belediyesi Dikimevi’nde hijyenik şartlarda ürettiğimiz steril ve yıkanarak yeniden kullanabilecek olan maskelerimizi dağıtmaya devam ediyoruz. Bu zor günleri de sağlığımızı koruyarak atlatacak, birlikte başaracağız” ifadesini kullandı

    MASKELERİ İZMİT BELEDİYESİ ÜRETİYOR
    Koronavirüsle mücadele kapsamında ilk günden itibaren sıkı tedbirler uygulayan İzmit Belediyesi, temizlik ve ilaçlama faaliyetlerinin yanı sıra, kendi dikimevinde maske üretimine başlamış ve öncelikli olarak bu maskeleri sağlık çalışanlarına dağıtmıştı. İlk etapta 50 bin adet üretilen steril maskeler, nano teknolojik ve sıhhi kumaşlardan üretiliyor. İzmit Belediyesi steril maske dışında siperlikli maske üretimi ve dağıtımına da başlamıştı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir