• İzmit’e hizmet filosu ordusu! 27 milyon liralık dev yatırım

    İzmit Belediyesi, satın alma işlemlerini tamamladığı yeni iş makinelerini hizmet filosuna kattı. Başkan Hürriyet araçları kullanacak olan personele, “Bu araçlar sizlere milletin emanetidir. Onlara gözünüz gibi bakın” dedi

  • İzmit Belediyesi, mecliste araç alım kredisinin onaylanmasıyla 27 Milyon TL değerindeki iş makinelerini hizmet filosuna kattı. Yol yapım çalışmalarında kullanılmak üzere 10 adet kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi, yol süpürme ve temizliğinde kullanılmak üzere 2 adet ravo makinesi, bir adet silindir asfalt makinesi İzmit’in dört bir yanında hizmet vermek üzere yola çıktı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet filosunun yeni araçlarını kullanacak olan personelle bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi.

    BU ARAÇLAR SİZLERE MİLLETİN EMANETİ

    İzmit Belediye Meclisi üyeleri Hakan Tanta, Ünal Özmural, Yaşar Kardaş, Süleyman Şen, Fen İşleri Müdürü Burak Efe Erdoğan ve Temizlik İşleri Müdürü Havva Açıkgöz hizmet filosunun yeni araçlarını inceleyen Başkan Hürriyet, kadın istihdamına yönelik bir güzel haber daha verdi. Başkan Hürriyet, yol süpürme ve temizliğinde kullanılacak olan 2 adet ravo makinesi için kadın şoförlerin istihdam edileceğini duyurdu. Başkan Hürriyet araçları kullanacak olan personelin kazasız belasız bir şekilde çalışmalar sürdürmelerini dileyerek, “Bu araçlar sizlerin vergileriyle alındı. Bu sebeple bu araçlar sizlere milletin emanetidir. Onlara gözününüz gibi bakın” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir