• İzmit’te 3 ay boyunca taksi duraklarından kira alınmayacak

    İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, koronavirüs karşısında oldukça zor günler geçiren ve işleri durma noktasına gelen ticari taksi esnafı için, ekonomik destek paketini yürürlüğe koydu. Paket kapsamında 3 ay boyunca İzmit’teki taksi duraklarından kira bedelleri alınmayacak.

  • İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kent esnafı, pazarcı esnafı ve Aile Hekimlerinin ardından koronavirüs karşısında oldukça zor günler geçiren ve adeta iş yapamaz hale gelen taksici esnafının biraz olsun rahatlaması için ekonomik destek paketini yürürlüğü koydu. Bu kapsamda İzmit Belediyesi 3 ay boyunca İzmit’teki taksici esnafından durak kirası almayacak.

    Sosyal Belediyecilik Örneği

    İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet alınan bu kararlarla koronavirüs nedeniyle zor koşullarda kalan taksi esnafının her daim yanında olarak, kıt kaynaklara karşın önemli bir sosyal belediyecilik örneği de gösterdi.  Koronavirüsle mücadele kapsamında virüsün yayılmaması adına birçok uygulamaya ve çalışmaya imza atan Başkan Hürriyet, ekonomik anlamda da esnafın yanında olarak esnafa destek vermeye devam ediyor.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir