6 April 2025
  • Kadıköy Çocuk Kitapları Şenliği başlıyor

    Kadıköy Çocuk Kitapları Şenliği başlıyor

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılan Defne Park Çocuk Kütüphanesi ilk etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Defne Park Çocuk Kitapları Şenliği kapsamında çocuklar için manga, geri dönüşüm, karikatür, karakter tasarımı ve çizgi roman atölyeleri düzenlenecek. 5 gün sürecek olan şenlikte çok sayıda yayınevi çocuk kitaplarıyla katılım sağlayacak.

    ANADOLU’YA YARDIM İÇİN KİTAP AĞACI

    Bütün Çocuklar Bizim Derneği Gönüllüleri işbirliğiyle çocuklar için film gösterimleri yapılacak, alana kurulacak olan Kitap Ağacı’na bırakılacak olan kitaplar, Anadolu’da bulunan çocuklara gönderilecek.

    SEVİLEN YAZARLAR DA ŞENLİKTE

    Şenliğe katılacak olan yazarlar arasında Recep Kayalı, Verda Anıl, Adil İzci, Selen Gezer, Meftun Kocakaya, Demet Ekmekçioğlu, Tuğba Güven Alkan gibi sevilen çocuk kitabı yazarları bulunuyor. Çocuklar, şenliğe katılan yayınevlerinin açacakları stantlardan yüzde 25 indirimli kitap alabilecek, yazarlarına imzalatabilecek. Çocukların hem eğlenecekleri hem de öğrenerek güzel vakit geçirecekleri şenlik, 12 Haziran tarihinde sona erecek.

    Kadıköy Belediyesi Defne Parkı Çocuk Kitapları Şenliği atölyelerinin ayrıntılı bilgisine Kadıköy Belediyesi’nin web sayfasından ulaşılabilir.

    Kurumsal Şirketlere Özel Hazır Web Sitesi - 299 TL’den Başlayan Fiyatlarla!
    Firmanız için hızlı ve pratik web sitesi çözümü! Sadece 299 TL’ye hemen indir ve kullanmaya başla!
    299TL + KDV

    Bir yanıt yazın