• KADIN MUHTAR’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

    Esenyurt Koza Mahallesi Muhtarı Cavide Karakülah Türkiye’ye örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

  • İstanbul’un en genç kadın muhtarı olma özelliği olan Esenyurt Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah, Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı Tutukevi içinde yaşamak zorunda olan çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda mahalle heyeti ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

    ‘’EYVAH KARLAR ERİYOR’’ OYUNU MUTLU ETTİ

    Organize edilen programda, anneleri ile birlikte yaşamak zorunda olan çocuklar, MOR Çocuk Tiyatro ekibi tarafından sergilenen oyunlarla şenlik havasında bir gün geçirdiler.
    Tutukevinde yaşayan miniklerin ‘’ Eyvah Karlar Eriyor’’ adlı oyunu izleyerek mutlu olmaları dikkat çekti. Ziyaret heyeti tarafından çocuklara 23 Nisan anısına çeşitli hediyeler verildi.

    Düzenlenen programa Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı, Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı Tutukevi Müdürü Nedim Elbistan, Adalet Ana Okulu Müdürü Arzu Arslan’da katılım sağladı.

    Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı tarafından böyle sosyal bir program gerçekleştirdikleri için Esenyurt Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah’a plaket takdim etti.

    Tutukevi yöneticileri tarafından verilen bilgilere göre tutukevi içinde, mesleki alanda tüm tutuklu kadınlara meslek edindirme kursları verildiği belirtildi. Tutukevi içinde bulunan tam donanımlı Adalet Anaokulu’nda organik tarımdan çocukların gelişimi için birçok kültürel faaliyetler verildiği ifade edildi.

    KARAKÜLAH, ‘SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ’

    Esenyurt Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah, bu zamana kadar yaptıkları organizasyonlar içinde en önemlisi olduğunu ve insana dokunan sosyal sorumluluk projesi olması nedeniyle tüm kurum ve kuruluşlara örnek teşkil edeceğini vurguladı.

    Muhtar Karakülah, ‘’ Projemize destekte bulunan tüm mahalle halkıma, Medipol Başakşehir Spor Başkanı ve futbolcularına, tüm esnaflarımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Yaptığımız bu projeyi daha da genişleterek yurt çapında, önceliğimiz çocuklar ve kadınlar olmak üzere sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir