• KAI CAZİBE MERKEZİ OLACAK

    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kendisini destekleyenlerin ve kendilerine dua edenlerin yüzünü kara çıkarmamak için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirterek, "81 ilimize aynı düstur ve aynı hizmet anlayışıyla koşturarak projeler yapıyoruz." dedi.

  • Arslan, Beylikdüzü 15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Etkinlik alanında yoğun ilgi ile karşılaşan Arslan, konuşması öncesi buradaki stantları gezerek, kendisine ikram edilen yöresel ürünlerin tadına baktı.

    Saygı duruşundan bulunması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Arslan, İstanbul’da bu etkinliğin ilk defa gerçekleştirildiğini belirterek, Kars, Ardahan ve Iğdırlıların bunun heyecanını yaşadığını söyledi. Bu etkinlik sayesinde Kars, Ardahan ve Iğdır’ın değerlerinin tanıtıldığını dile getiren Arslan, “Bir olalım, beraber olalım, hep beraber Türkiye olalım. Bunun olmazsa olmazı önce tabanda, yerelde bir ve beraber olacağız. Sonra Türkiye olarak güçlü olacağız. Anadolu’yu mazlumların, mağdurların umut kapısı yapan, orayı mazlumlara ana kucağı yapan Türkiye olacağız.” dedi. Arslan, bu üç ilde herkesin kendisinin başarılı olması için dua ettiğini kaydederek, “Sizlerin yüzünü kara çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. 81 ilimize aynı düstur ve aynı hizmet anlayışıyla koşturarak projeler yapıyoruz.” diye konuştu.

    Anadolu coğrafyasını bir baştan diğer başa kara yolları, havalimanları, demir yolları ile donattıklarını ifade eden arslan, bu coğrafyanın hakkının ancak bu şekilde verebileceklerini vurguladı.

    “Kars, Ardahan ve Iğdır cazibe merkezi olacak”

    Bakan Arslan, Kars, Ardahan ve Iğdır’ın ihtiyaçlarını gidermek ve gelişmiş şehirlerle arasındaki farkı gidermek adına çalıştıklarını, değerli hemşehrilerinin gayret gösterdiğini anlatan Arslan, son dönemde bu 3 ilin adeta şantiye şehri haline geldiğini, bu şekilde aradaki farkın giderilebileceğini aktardı. Arslan, Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hattını yaptıklarını belirterek, Londra’dan kalkan bir trenin bu bölgeden geçerek Çin’e kadar gideceğini bildirdi. Bölgeye yapılan hizmetlerden bahseden Arslan, Iğdır’a yapılan havalimanına uçakların dolu gidip oradan dolu geldiğini söyledi.

    Arslan, “Kars, Ardahan ve Iğdır’ın Başbakanımızın söylediği gibi cazibe merkezi olması için biz siyasetçilere de hemşehrimiz iş adamlarına da ciddi iş düşüyor. Yatırımlar için elimizden gelen gayretleri koyuyoruz, koymaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Bölgenin milletvekilleri, belediye başkanları ve yöresel dernek başkanlarının katıldığı etkinlik sonunda, sponsor firmalara Bakan Arslan tarafından plaket verildi.

    4

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir