• Kaleiçi Mahallesi’nin imar sorunu çözüldü

  • Gündemin Kesin Hesaplarla ilgili ilk maddesi meclis tarafından oy birliği ile geçerken Başkan Mesut Üner 140 milyon borçla teslim alınan belediyenin dönemi içinde Cumhuriyet tarihinin ikinci kez olmak üzere 15 milyon bütçe fazlası vermesinin gurur ve onurunu yaşadığını ifade ederek tüm meclis üyelerine, komisyon üyelerine ve personeline teşekkür etti.

    1/1000 ölçekli Ovayenice Mahallesi Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği, ile ilgili İmar Komisyon raporu, 1/1000 ölçekli Kestanelik Mahallesi Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği ile ilgili İmar Komisyon Raporu meclisten oy birliği ile geçti.

    İMAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ

    Başkan Mesut Üner Kaleiçi Mahallesi’nin yıllardır çözüm beklediği imar sorunlarının çözüldüğünü müjdeledi. Meclis gündeminin son maddesi olan Kaleiçi Kentsel Sit Alanı 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar Komisyon raporu oy birliği ile kabul edilirken, Başkan Mesut Üner yeni planın hem Kaleiçi Mahallesine hem de ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Mesut Üner yeni planlama ile mahallede 3 blok bitişik nizam yapılanma olacağını belirterek önemli bir sorunun çözülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

    Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, 5 Haziran 2023 Pazartesi saat 11.00’da toplanmak üzere, Mayıs 2023 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısının 2. Birleşimi Başkan Mesut Üner tarafından sonlandırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir