• Kar nöbeti için Tekirdağ’dan İstanbul’a yardıma koştu

  • Tekirdağ’da yaşayan 63 yaşındaki Kızılay gönüllüsü Yunus Özer, Kızılay’ın 190 bin gönüllüsünden sadece biri. Kızılay gönüllüsü Özer, kan ekiplerine yardımcı olmaktan ihtiyaç sahiplerine yardım malzemeleri ulaştırılmasına, afetler dahil Kızılay bünyesinde yürütülen bütün çalışmalara katılarak ihtiyacı olana el uzatıyor. İstanbul’da etkili olan kar yağışı çalışmalarında da ilk günden bu yana Silivri ilçesindeki Selimpaşa TIR Parkı olarak belirlenen görev yerinde, kar mağdurları ve bölgede çalışma yürütenlere destek oluyor. Özer, hem mobil ikram aracında çorba yapıyor, hem de ikramlıkların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlıyor.

    Ömrüm oldukça Kızılay’a gönüllü olmaya devam edeceğim

    Herkesin kendisini örnek almasını istediğini dile getiren Kızılay gönüllüsü Yunus Özer, 45 yıldır Kızılay’da gönüllü olarak faaliyetlere katılıyorum. Zabıta memuruyken resmi çalışma saatlerim bittiğinde yardımlara gönüllü destek veriyordum, emekli olduktan sonra da hiç ara vermeden yardım çalışmalarına katıldım. Ömrüm oldukça da devam edeceğim. Kızılay’ı çok seviyorum.” dedi.

    İstanbul ve çevre illerdeki kar yağışıyla birlikte 7/24 esasına göre sahadan çalışmalarını yürüten Kızılay, 81 kritik noktadaki afet uzmanları, öncü araçları, mobil beslenme araçları, şubeleri ve gönüllüleriyle vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için seferber olmuş durumda.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir