• KARDA KIŞTA YANINIZDAYIZ

    Beylikdüzü Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını tamamladı. 278 personel ve 101 araçla 7/24 hizmet verecek belediye ekipleri, yağışlı havalarda vatandaşın ve trafiktekilerin mağdur olmaması için göreve hazır. Bu sene 8 bölgeye ayrılan Beylikdüzü’nde belirlenen noktalarda araçlar ve personel, gerektiği her an tam donanımlı ekipmanları ile yollara müdahale edecek.

  • Beylikdüzü’nde kar yağışının sıkıntılara yol açmaması için Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde karla mücadele hazırlıkları tamamlandı. Tüm belediye müdürlüklerinin görev tanımlarının ortaya konduğu çalışmada, belediye meclis üyelerinin de her birinin sorumlu olduğu mahalleler belirlendi. Bu sene belediye ekipleri, 278 personel ve 101 araçla 7/24 hizmet verecek. İhtiyaç halinde siteler ve vatandaşların talebini karşılamak için Fen İşleri Müdürlüğü stoklarında 4.000 adet çuvallanmış tuz, 1.800 ton tuz, 1.250 kg solüsyon mevcut. Evde yatan hastalar için ayrıca elektrik kesintilerine karşı ihtiyaç duyulduğunda 3 adet elle taşınabilir jeneratör bulunuyor.  Karla mücadele hattı olarak da 444 09 39NO’lu Çağrı Merkezi’ne ulaşılabilir.

    Hizmet İçin Beylikdüzü 8 Bölgeye Ayrıldı

    Karla mücadele kapsamında Beylikdüzü; 1. Bölge 5 araç ve 26 personel ile Yakuplu  Mahallesi, 2. Bölge 7 araç ve 26 personel ile Marmara Mahallesi, 3. Bölge 5 araç ve 22 personel ile Kavaklı ve Sahil Mahallesi, 4. Bölge 5 araç ve 22 personel ile Barış Mahallesi, 5. Bölge 5 araç 22 personel ile Büyükşehir ve Cumhuriyet Mahallesi, 6. Bölge 6 araç ve 28 personel ile Adnan Kahveci Mahallesi, 7. Bölge 4 araç ve 18 personel ile Gürpınar Mahallesi, 8. Bölge ise 5 araç ve 18 personel ile Dereağzı Mahallesi olarak 8 ayrı bölgeye ayrıldı. Kar ile mücadelede kullanılmak üzere 2 Adet kamyon , 4 adet jcb için kar küreme aparatı alındı. 4 adet jcb ve 2 adet greydere poliüretan (kauçuk) bıçak takıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir