• KERİMOĞLU: ÖZEL YURTTAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

    Zihinsel Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Özel bireylerin her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

  • Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Nurgen Eryavuz, dernek yönetim kurulu üyeleri, aileler ve özel çocuklarla bir araya gelen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ziyareti sırasında yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “ Ülkemiz nüfusunun %10’undan fazlası doğuştan veya sonradan engellidir. Biz Bakırköy Belediyesi olarak özel kardeşlerimize ve büyüklerimize pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Zihinsel Engelliler Derneği ve Bakırköy’deki diğer engelli derneklerine belediyemizin elinden gelen tüm olanaklarını sunmayı kendimize görev edindik. Onların yüzlerinde bir gülücük görmek bizi çok mutlu ediyor. Engelli derneklerimize; ulaşım, yemek desteği vermemizin  yanı sıra  engelli bireylerin sosyal hayatın, spor hayatının, kültür-sanat hayatının içinde olmaları için de özen gösteriyoruz.  Engel ; elde, kulakta, zihinde, gözde değildir, Onlara uzanmayan ellerdedir, koşmayan ayaklardadır, engelliler için  çaba  göstermeyen kalplerdedir, zihinlerdedir. Bakırköy Belediyesi olarak engelli bireyler için farkındalık yaratmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz.”

    Zihinsel Engelliler Derneği yöneticileri de engellilere  empati duyarlılığı ile yaklaşan ve her türlü desteği veren Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir