ALTIN 2.238,90-0,19%
BITCOIN 2068252-5,56%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu sahaya iniyor

Kılıçdaroğlu sahaya iniyor

Partisinin ‘düşük oy aldığı ancak oyunu artırma potansiyeli olduğu’ değerlendirilen 24 ile daha önce iki kez milletvekillerini gönderen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu illeri bizzat ziyaret edecek.

ABONE OL
22 Şubat 2021 15:57
Kılıçdaroğlu sahaya iniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin ‘düşük’ oy aldığı 24 ilde çalışmak için ‘özel programla’ sahaya indi.

Aynı illere daha önce iki kez milletvekillerini gönderen ve rapor hazırlatan Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir yılda tamamlanması beklenen programını Aksaray’dan başlattı.

Ziyaretlerinde, kendisini ‘milliyetçi-muhafazakâr’ olarak tanımlayan kesimlerle ‘dar kapsamlı’ toplantılarda bir araya gelmeyi planlayan Kılıçdaroğlu’nun bu kesimlere, “Neden CHP’ye oy vermiyorsunuz” diye soracağı belirtildi.

Ziyaretlerde özellikle dini kanaat önderleri ile İslami cemaat temsilcileriyle bir araya gelinmesinin planlandığı bildirildi.

Milliyet’ten Mehtap Gökdemir’e konuşan parti kurmayları, Kılıçdaroğlu’nun uzun süredir devam ettirdiği bu stratejinin ilk sonuçlarını yerel seçimlerde verdiğini, “CHP’ye asla oy vermez” denilenlerin fikrini değiştirdiğini aktardı.

24 İLİ ZİYARET EDECEK

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret edeceği iller şöyle; Aksaray, Adıyaman, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak, Yozgat.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: