• Kılıçdaroğlu Şişli’ye geliyor

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Sistemi KOMŞU MASA Açılışında!

  • Şişli Belediyesi’nin, toplumsal katılım ve denetim açısından en önemli projelerinden biri olan 360 Derece Halkla İlişkiler Sistemi KOMŞU MASA 19 Aralık Perşembe günü hizmete sunuluyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanı sıra sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri açılışa katılacak.

    Şişli Belediyesi, ilçede yaşayanların istek, öneri ve şikayetlerini KOMŞU MASA aracılığı ile alarak ilçede yaşayanların belediye ile doğrudan iletişim kurmasını sağlarken, belediyeye bağlı müdürlüklerin de hizmet organizasyonunu gerçekleştirecek bir sistem kurdu. Belediyenin ana hizmet binasında yer alan başvuru masası, 7/24 çağrı merkezi, gezici ekipler, sosyal medya, web, mail, dilekçe ve resmi (Açık Kapı, CİMER) kanallardan gelen istek, öneri ve şikayetlerin kayıt altına alınacağı ve gelen sorunlara en geç 48 saat içinde çözüm bulunacağı KOMŞU MASA Halkla İlişkiler ve İletişim Projesi uygulamaya alınıyor.

    Şişli’de kaliteli ve sürdürülebilir yaşamın egemen olması için görevde olduklarını söyleyen Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Komşu Masa projesinin öneminden şu sözlerle bahsetti: “Belediye hizmetlerimizin tüm komşularımıza eşit dağılımı için Komşu Masamızı kurduk. Yerinden yönetimi esas alan toplumcu belediyeciliği yükseltiyoruz. Komşu Masamız 7/24 tüm Şişlilerin hizmetinde olacak!”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir