ALTIN 1.219,890,00%
BITCOIN 5407193,03%
10 Mayıs 2022
İstanbul
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Kırlangıç Gençlik Festivali’ 14 Mayıs’ta başlıyor

‘Kırlangıç Gençlik Festivali’ 14 Mayıs’ta başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi'nin 14-19 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği 'Kırlangıç Gençlik Festivali'nin lansmanı gerçekleşti. Beylikdüzü'ne yeni bir festival daha kazandırdıkları vurgusunu yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık: 'Spordan, konsere, oyundan, eğlenceli etkinliklere kadar bir çok aktivite bu festivalde olacak' dedi.

ABONE OL
10 Mayıs 2022 19:51
‘Kırlangıç Gençlik Festivali’ 14 Mayıs’ta başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tanıtımını Beşiktaşlı eski futbolcu Ahmet Dursun, PTT Spor Kulübü Voleybolcusu Melisa Memiş ve Kayserispor Kadın Basketbol Antrenörü Tolga Esenci’nin yaptığı ‘Kırlangıç Gençlik Festivali’ 14-19 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etabında gerçekleştirilecek.

Festivalin 14 Mayıs’ta başlayacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ‘Kırlangıç Gençlik Festivali’ni geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti. Beylikdüzü’nün enerjisinin çok yüksek bir kent olduğunu sözlerine ekleyen Çalık: “Biz istiyoruz ki gençlere dair mesaj yine Beylikdüzü‘nden verilsin. 19 Mayıs bizim için bu ülkenin kurtuluşu için atılmış ilk adım aslında. O dönemin ruhunu her dönem yaşatmamız lazım. Gençlerinde bu duyguyla bu memlekete bakmasını sağlamamız lazım. Gençlerimizin bu tür festivallerde kendilerini daha rahat hissetmesi, kendilerini genç olduklarını hissettirmek amacındayız. Burada sporcu arkadaşlarımız var. Bu kentin sporla ilgilenen, sanatla ilgilenen burada evlatları var. Ben bu kentte yaşayan bütün gençlerimizi, bütün komşularımızı bu festivale davet ediyorum. ‘Kırlangıç Gençlik Festivali’ olarak bu festivali markalaştıracağız. Nasıl Sevgi Barış Festivali’ni her sene yapıyorsak gençliğe dair mesajlarımızıda bu festival vasıtaylada herkese duyuracağız. Ve içeriği çok dolu bir festival olacak” dedi.

Gençler spor ve sanat etkinliklerinde buluşacak

Altı gün boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleşeceği festivalin açılışı Manuş Baba konseriyle yapılacak. Festivalde; hado, basketbol, voleybol, ayak tenisi ve plaj voleybolu gibi çeşitli spor branşlarında turnuvalar düzenlenecek. Gençler için ayak bilardosu, tırmanma duvarı ve rodeonun bulunduğu etkinlik alanlarının da kurulacağı festivalde, ünlü isimlerle söyleşiler de gerçekleşecek. Öte yandan dj performansıyla eğlence üst noktalara taşınırken; 17 Mayıs günü Moğollar grubu sevilen şarkılarını gençler için seslendirecek. Festivalin kapanış günü olan 19 Mayıs’ta ise Grup Çığ ile Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası sahnede yerini alacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: