• Kısıtlamalar AVENDER’i durduramadı… Vardar bir ailenin daha yardımına koştu

    Bölgenin önder derneklerinden olan ve yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) pandemi nedeni ile zor günler geçirdiğimiz bu günlerde bir aileye daha umut oldu. Dernek Başkanı Vardar, hayırsever Figen Birsin vasıtasıyla Arvas ailesine tekerlekli sandalye temin etti.

  • Bölgenin önder derneklerinden olan ve yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) pandemi nedeni ile zor günler geçirdiğimiz bu günlerde bir aileye daha umut oldu. Dernek Başkanı Vardar, hayırsever Figen Birsin vasıtasıyla Arvas ailesine tekerlekli sandalye temin etti.

    Koronavirüs nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bugünlerde AVENDER iyiliklerine bir yenisini daha ekledi. Talep eden herkesin yardımına koşan Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar bu kez Yakuplu’da Arvas ailesine umut oldu.

    Hayırsever bağışçı Figen Birsin vasıtasıyla tekerlekli sandalye temin eden Vardar: ‘AVENDER olarak gelen ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyoruz. Bugün de kısıtlamalara rağmen bizden yürüme engeli olan bir aile bireyimizden tekerlekli sandalye talep edildi. Bizde bağışçımız sayesinde bu isteği yerine getirdik. AVENDER olarak gücümüzün yettiğince insanlara dokunmaya çalışıyoruz. Bağışçılarımızın sayesinde onlara umut olmaya devam edeceğiz’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir