19 Eylül 2024

Kişiye Özel Duvar Kağıtları Nerede Bastırılır? – Dijitalya.com.tr

Duvar kağıdı fiyatları alınacak olan kağıdın özelliklerine bağlı olarak değişiyor. Eskiden duvar kağıdı kullanmak çok tercih ediliyordu. Daha sonra ise ilgi görmediği bir dönem yaşandı. Günümüzde ise yine moda olmaktadır.

Kişiye Özel Duvar Kağıtları Nerede Bastırılır? – Dijitalya.com.tr

Ev, ofis dekorasyonu sırasında duvar kaplamalarında kullanılıyor. Her bütçeye uygun olarak üretilen duvar kağıtları bulunuyor. Bu sayede de şıklığa önem veren kişiler tarafından alınabilmektedir.

Duvar kağıdı kaplamasının tekrar tercih edilmeye başlanmasında önemli etkenler arasında dayanıklı olması yer alıyor. Duvardaki boyanın neredeyse her yıl yenilenmesi gerekmektedir. Oysa duvar kağıtları bir kez yapıldığında uzun yıllar kullanılabiliyor. Özellikle silinebilir, yıkanabilir duvar kağıtlarının ömrünün uzun olması tercih edilmesini sağlamaktadır. Ayrıca bu malzemenin duvarlara uygulanması kısa sürede etraf kirlenmeden yapılabilmektedir.

Branda Baskı Nedir?

Branda baskı nedir incelemesinde bunun branda üzerine yapılan baskılar anlatılmaktadır. Bilindiği gibi branda kullanım ömrü uzun olan bir malzemedir. Özellikle reklam sektöründe çok kullanılmaktadır. Pek çok yerde reklam için gerilmiş olan brandalar görebilirsiniz. Branda üzerine baskı yapılması için renginin beyaz olması tercih ediliyor. Bunun yanında bizler her renk brandanın üzerine baskı yapabiliyoruz. Böylece firmanızın ana rengini de kullanmanız mümkün oluyor.

Vinil baskı da branda baskıda olduğu gibi dijital olarak yapılıyor. Özel baskı malzemeleri kullanılarak yapılmaktadır. Baskıda kullanılan malzemenin dayanıklı olması sayesinde açık alanlarda uzun süre kullanılması mümkün oluyor. Güneşten, yağmurdan etkilenmemektedir. Dijital olarak yapılmakta olan baskı kalitesi ile reklam maliyetinin düşürülmesini sağlıyor.

Dijital Baskı Nasıl Yapılıyor?

Dijital baskı son teknoloji makinelerle yapılmaktadır. Baskı makinesine yerleştirilen branda, vinil malzemenin kalitesi de baskının kalitesinde önemlidir. Ayrıca kullanılan brandanın kaliteli olmaması kısa zamanda yıpranmasına da neden olmaktadır. Üzerine baskı yapılan malzeme makineden çıktığında öncelikle bir süre dinlendiriliyor. Dinlenme sonrasında başka bir işlem yapılmadan kullanılmaya başlanabilmektedir.

Uv baskı son geliştirilen teknolojiler arasında yer alıyor. Daha dayanıklı olması ile tercih ediliyor. Baskının bir saniye gibi kısa bir sürede kuruması ile ürün hemen kullanılabilmektedir. Baskı sektöründe deneyimli olan firmamız son teknoloji makineleri ile istediğiniz tüm baskıları mükemmel şekilde yapmaktadır. Kullandığımız teknolojiler, yaptırmak istediğiniz baskı için uygun fiyatlarımızla ilgili bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir