• KİTAPSEVERLER 27 BİN 235 KİTAP OKUDU

    Beylikdüzü Belediyesi tarafından şehrin kültür sanat hayatına kazandırılan Beylikdüzü Belediye Kütüphaneleri, 2017 yılında da Beylikdüzü’ndeki kitapseverlerin ilgi odağı oldu. 2017 yılında, 27 bin 235 kitap okuyucularla buluştu.

  • Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kütüphane Bürosu Sorumlusu Hilal Çuhadar, Kütüphane Haftası dolayısıyla 2017 yılı kitap okuma istatistiklerini paylaşarak en çok okunan kitapları açıkladı. Beylikdüzü Belediye Kütüphanelerinde 2017 yılında okunan kitap sayısı 27 bin 235 olarak istatistiklere yansıdı.

    169 Bin Ziyaretçi 

    Kütüphane Haftası dolayısıyla Beylikdüzü Belediye Kütüphaneleri’nin 2017 istatistiklerini paylaşan Beylikdüzü Belediyesi Kütüphane Sorumlusu Hilal Çuhadar, “Farklı disiplinlere yayılan kitapları bünyesinde bulunduran ve okurların uğrak noktası haline gelen Beylikdüzü Belediye Kütüphaneleri, 2017’de 169 bin ziyaretçiyi ağırladı; 27 bin 235 kitap da okuyucuyla buluştu.” dedi.

    Çocukların Tercihi ‘Saftirik’ Gençlerin ‘Harry Potter’

    2017 yılında en çok okunan çocuk kitabının Saftirik Serisi olduğunu söyleyen Hilal Çuhadar,  “2017’de gençlerin tercihi ise Harry Potter serisi oldu.  Yetişkin kitapseverlerimiz ise en çok Sabahattin Ali’nin ‘Kürk Mantolu Madonna’ adlı romanını okudu.” açıklamasında bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir