ALTIN 1.220,320,04%
BITCOIN 5416263,41%
2 Mart 2023
İstanbul
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kreş öğretmenlerine deprem eğitimi

Kreş öğretmenlerine deprem eğitimi

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğüne bağlı 15 kreşte görev yapan öğretmenlere yönelik anlamlı bir eğitim çalışması gerçekleştirildi. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin yanı sıra Hatay’da da meydana gelen ve toplam 11 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından, kreş öğretmenlerine yönelik “Deprem Gerçeği Çocuklara Nasıl Anlatılır? Nelere Dikkat Edilmelidir?" konulu eğitim düzenlendi.

ABONE OL
2 Mart 2023 06:58
Kreş öğretmenlerine deprem eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Depremin ardından psikolojileri olumsuz yönde etkilenen minik öğrencilerin sorularına muhatap kalan öğretmenlere verilen eğitim Kartal Belediyesi Meclis Salonunda düzenlendi.

Eğitime; Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümünden Öğretim Görevlisi Diğdem Enerem ve öğretim görevlisi Gülşah Aydın Yeşilyurt’un yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın ve Kreş Müdürü Hilal Kıraç katıldı.

15 kreşin tüm öğretmenlerinin ve kreş personelinin de katıldığı eğitimde “Deprem Gerçeği Çocuklara Nasıl Anlatılır? Nelere Dikkat Edilmelidir?” gibi konu başlıkları sıralanarak çeşitli örneklere çocukların bu konudaki sorularına nasıl yanıtlar verilebileceği ve psikolojilerini düzeltme yolları ile ilgili anlamlı bilgiler verildi.

Eğitim seminerinin sonunda soru cevap bölümü yapıldı ve kreş öğretmenleri, çocuklarla yaşadıkları tecrübeleri aktararak sorularını eğitmenlere yöneltti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: