• Kriteryum Yarışı nefesleri kesti

  • Beykoz Belediyesi tarafından ilçedeki “Gençlik Festivali” (19-29 Mayıs) etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve şehrin 569. fetih yılı coşkusunun da yaşandığı kriteryum yarışında 150 sporcu, 8 farklı kategoride pedal çevirdi.

    Sporcuların çekişmeli rekabetine sahne olan yarış vesilesiyle, yakın gelecekte uluslararası yarış ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak alanda tamamlanan yeni etaplar da görücüye çıktı.  

    Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da organizasyon sonunda dereceye giren sporcuları kutlayarak ödüllerin takdim etti.

    Türkiye’nin en büyük spor ormanını şehre kazandırmanın gurunu yaşadıklarını belirten Başkan Murat Aydın, alanın uluslararası standartlara uygun parkur ve tesisleriyle bisiklet sporunun göz bebeği olacağını söyledi.

    Sporcuların Yeni Adresi 

    Türkiye’nin en büyük spor ormanı olarak hazırlanan alanda, 432 mt uzunluğunda atletizm çalışma parkuru, 467 mt bisiklet parkuru, 600 mt dağ bisikleti parkuru, bisiklet parkı, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 basketbol sahası yer alacak.

    İstanbulluların şehrin ortasında temiz havada spor yapma imkânı sunacak Beykoz Spor Ormanı, modern ve bakımlı yüzüyle sporcuların ve bisiklet tutkunlarının yeni adresi olacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir