• KÜÇÜK BEYZA KANSERİ YENDİ HALUK LEVENT İLE ŞARKI SÖYLEDİ

    Konserin en anlamlı anı ise; Bakırköy Belediyesi’nde ücretsiz piyano eğitimi gören , gördüğü tedavinin ardından kanseri yenen küçük Beyza’nın ünlü sanatçı Haluk Levent ile Aşık Veysel’in unutulmaz eseri Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü beraber söyledikleri an oldu.

  • Konserin en anlamlı anı ise; Bakırköy Belediyesi’nde ücretsiz piyano eğitimi gören , gördüğü tedavinin ardından kanseri yenen küçük Beyza’nın ünlü sanatçı Haluk Levent ile Aşık Veysel’in unutulmaz eseri Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü beraber söyledikleri an oldu. Beyza,”Bir hayalimi gerçekleştirdim. Çok mutluyum.” derken ünlü sanatçı Haluk Levent de,” Ahbap Derneği olarak böylesine anlamlı sosyal faaliyetlere destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Beyza’nın gözlerindeki mutluluk parıltısını görmek beni de çok mutlu etti”dedi.

    YILDA 600’ÜN ÜZERİNDE ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ

    Sahneye çıkan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi olarak yılda 600’ün üzerinde kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yaptıklarını belirterek duygularını şöyle açıkladı: “Bakırköy Belediyesi olarak sanatın her dalında bir yılda 600’ün üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Bu akşam ki konserde de engelli çocuklarımızın da aralarında bulunduğu çocuklarımızın bir hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sanata ve sanatçıya olan desteğimiz artarak devam edecek.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir