• Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrenci ve velileri isyan etti

    Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) nitelikli okulların listesini açıkladı. Açıklanan listede nitelikli ve niteliksiz okullar veliler ve öğrencileri ikiye böldü.

  • Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) nitelikli okulların listesini açıkladı. Açıklanan listede nitelikli ve niteliksiz okullar veliler ve öğrencileri ikiye böldü.

    Küçükçekmece Anadolu Lisesi nitelikli okullar listesine alınmadı. Bu duruma öğrenciler ve velileri isyan etti.

    Bu duruma tepki gösteren Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri, niteliksiz okul sayılarak proje okul kapsamına okulumuz alınmamıştır. Bizim okulumuzdan daha düşük puan ve yüzdelik dilime sahip okullar proje okul olmuştur. Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri olarak haklarımızı geri istiyoruz’ isyan ettiler.

    Öğrenciler changer.org adresindende bir imza kampanyası başlattı. ‘Küçükçekmece Anadolu Lisesi nitelikli öğrencilere niteliksiz bir okul olmayı hak etmiyor’ başlığı altında açılan imza kampanyasına destek her geçen gün büyüyor.

    https://www.change.org/p/milli-e%C4%9Fitim-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%C3%A7ekmece-anadolu-lisesi-nitelikli-%C3%B6%C4%9Frencilere-niteliksiz-bir-okul-olmayi-hak-etmiyor

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir