• KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ’NDE ŞENLİK VAR!

    Küçükçekmece Belediyesi, yaz akşamlarına eğlence ve hareket getirecek olan Küçükçekmece Göl Şenliği’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

  • 31 Ağustos Cumartesi günü alternatif rock müziği sanatçısı Kahraman Deniz konseriyle başlayacak olan Küçükçekmece Göl Şenliği ile eğlence ve coşkuyu göl kenarına taşınacak.

    Küçükçekmece göl kenarında gerçekleşecek şenlikte, Ezginin Günlüğü, Murat Balkan, Hazal & Ali Güven, Nurettin Rençber & Muhammet Ali Evci, Volkan Yılmazer, İlyas Yalçıntaş, Niyazi Koyuncu gibi sevilen isimler İstanbullularla Küçükçekmece’de buluşacak.  Şenlikte Hakan Dedeler & Erdal Yapıcı, Kahraman Deniz, Derya Uluğ, Oda Orkestrası, Türk Müziği Orkestrası ve Trakya Yöresi Halk Oyunları, Van Yöresi Halk Oyunları ile Sıra gecesi ekibi, İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü Dans Gösterisi, Kuaförler Odası Saç Kesimi ekibi, Dj performansı RNB de sahne alacak.

    İzmir’in Kurtuluşu andığımız şenliğimizde “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konulu, özel repertuardan oluşan konser, sonrasında Kurtuluş Savaşı Belgesi gösterimi ve hemen akabinde  efelerin Zeybek gösterisi ile gece devam edecek.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir